Bjarne Thorn's Skisiden

Link

Skisport.dk

Salzburg Sportwelt

Salzburg skiamade

Vinterferie 2006

Dette var min første ski ferie gik til La Rosiere i Frankrig.

vi tog sammen med nogle gode venner, 4 familier.

vi tog toget til frankrig og havde lejet nogle lækkre hytter hvor vi kunne stå på ski lige fra vores hytte og ud på pistene, og stå lige til døren igen. Vi var faktisk så heldige at den bakke vi tog fra hytten gik lige ned til børne bakken, den første dag var denne bakke rilig stejl, men allerede på 2 dagen kunne vi stå ned af de blå piste, og sidst på ugen blev vi faktiske så gode at vi kunne tage de røde piste.

Dette var for mig den bedste og sjoveste ferie form jeg har prøvet, men det eneste vi manglede var at vi skulle have meldt os på en skiskole, dette vil jeg anbefale til andre der skal starte deres ski karriere, vi klaret den med hjælp fra vores venner som lærte os tekniken, men jeg er overbevist om at det ville være lidt hurtiger og mere sikkert at lære det af nogle pro. ski giuder, du er velkommen til at se bilder fra mine ski ture klik på linket under bileder

 

Vinterferie 2007

Nu skulle turen gå til ST.koloman Østrig, sammen med mine unger og en god ven, vi tog ned til Hotel Alpenrose, som ligger ca. 40 min kørrelse fra Salzburg ski område vi tog til byen Flachauwinkl hvor vi tog liften op af bjereget. på denne tur blev vi rigtig hurtig bedre og bedre faktisk tog vi de sidste par dage også de sorte piste. vi havde valgt at tage et hotel der lå lidt langt fra ski sport stederne for at spare penge for det er ikke en hemlighed at det er en dyr ferie at holde skiferie men vis man gider at finde en hytte der ikke liger lige op af skisport stederene kan man spare en del penge. Og jo bedre man bliver jo bedre bliver oplevelserne, og jeg vil anbefale alle der har børn til at prøve at tage på en skiferie for det er en kanon dejlig at have en fæles aktivitet der vare hele dagen, og man ert bare så dejlig træt om aften, alle sammen.

er du velkommen til at skrive dem til mig

 

Tilbage til start

 

Billeder

 

Skituren 07 til ěstrig  

Skituren 06 til frankrig

 

 
   
   
  Skriv til mig